Inchirieri schele constructii & mobile
Inchirieri schele constructii

    Limak Import Export va ofera serviciul de inchiriere schele constructii fabricate din materiale de cea mai buna calitate si dotate cu multiple accesorii, fiind solutia indispensabila constructorilor pentru lucrari de constructii noi, de acoperiri in general, de reabilitari, de intretineri constructii civile si industriale, etc. Schelele pe care vi le oferim permit acoperirea fatadelor indiferent de formele lor geometrice, oferind siguranta totala. Accesoriile disponibile pentru schele, precum console, grinzi, ancore, turnuri de scari, pasaje pietonale, plase de siguranta, etc, permit o abordare in deplina siguranta a montajului, chiar si pentru proiectele mai dificile. Toate piesele metalice ale schelelor sunt fabricate din otel zincat la cald, ceea ce le confera o buna rezistenta la coroziune. Sarcina maxima admisa distribuita pe nivel este de 2,50 sau 3,0 kN/mp, iar inaltimea maxima de lucru este de 100,00 m (fara a fi necesare proiecte de calcul static pentru montaje standard, conform manual). Schelele pentru constructii pe care vi le oferim au fost concepute in conformitate cu dispozitiile EN 12810-1 si va ofera calitate si robustete, grad ridicat de siguranta pentru muncitori, stabilitate si greutate redusa a componentelor, montaj facil. Schelele pentru constructii se livreaza insotite de Instructiuni de montare-demontare si utilizare si Certificat de conformitate al producatorului. Pentru orice alte detalii legate de schelele pentru constructii, va stam cu placere la dispozitie.Pentru a primi o oferta personalizata pentru nevoile dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa accesati rubrica contact.

Inchirieri schele mobile

Limak Import Export va ofera posibilitatea de a inchiria schele mobile PROFESIONALE pentru utilizare INTENSIVA, cu structura din aluminiu sau otel zincat la cald, conforme cu norma HD 1004, clasa 3 de schele, sarcina maxima admisa distribuita pe nivel 200 kg/mp, pentru inaltimi de lucru cuprinse intre 3,0m si 14m, in diferite variante de lungime si latime (in functie de stocul din momentul cererii). Platformele pot fi montate la fiecare interval de 250 sau 300 de mm, pana la inaltimea dorita. Montarea / demontarea platformelor se poate face chiar si de catre o singura persoana. Rolele, avand diametrul de 200 sau 300 mm, au sistem de reglare pe inaltime (tija filetata) si dispozitiv de blocare in pozitia dorita. Schelele mobile se livreaza insotite de Instructiuni de montare-demontare si utilizare si Certificat de conformitate al producatorului. Pentru orice alte detalii legate de schelele mobile, va stam cu placere la dispozitie.

          Pentru a primi o oferta personalizata pentru nevoile dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa accesati rubrica contact:

Formular cerere oferta de inchiriere