Servicii

Asistenta tehnica si montaj


  Serviciile noastre constau în vânzarea şi închirierea unei game complete de echipamente de acces la înălţime, rezistente şi eficace, simple şi confortabile, care respectă cele mai noi reglementări în domeniu, cu accent pe schelele mobile, schelele “cu noduri”, multidirecţionale, industriale, schelele de faţadă cu montare rapidă sau compatibile cu schelele industriale şi pe sistemele libere de schelă.
La noi veţi găsi, de asemenea, multiple accesorii pentru schele: cuplaje, ţeava, plase şi prelate de protecţie, console, etc. În mod gratuit vă oferim asistenţă tehnică la montarea/demontarea schelelor cu propriul dumneavoastră personal cât şi suport tehnic prin instrucţiuni de folosinţă simple şi clare.

Proiecte de calcul static


  În scopul executării de lucrări de montaj construcţii metalice (schele metalice) în sectorul industrial şi/sau lucrări de montaj cu regim mare de înălţime şi care nu se încadrează în anumite “tipare” de montaj, vă putem asigura contra cost proiectul de calcul static necesar ridicării în deplină siguranţă a schelelor. Pentru detalii suplimentare, în măsura în care aveţi un proiect concret, vă rugăm să ne contactaţi.